Friday, November 09, 2007

Game ORang Lemah Fizikal

G.O.L.F
Masa : 9pg-10pg
Tempat : PAdang Golf UPM
Peserta : ORang-orang lemah fizikal (ngeh ngeh)

*peserta bersiap*

*lain-lain peserta lemah fizikal*

*pukul bola jauh-jauh lepas tu suruh orang lain kutip*

*terkecuali dari lemah fizikal*

Walaupun game nih bosan, yelah, pukul-pukul bola, lepas tu ada orang kutip, kan lagi thrill kalau pemukul bola tu kutip sendiri, yang sangkut-sangkut kat pokok tu, kena amik sendiri. Bola yang jatuh dalam semak tu pun kena amik sendiri , lepas tu bila dapat bola tu, dapat hadiah rm10 satu bola. LAgi adventure lagi susah masa nak cari bola tu, lagi tinggi hadiah dia. ha.. baru la thrill! Tapi elok jugak, buleh lepak sonok2, tengok pakcik-pakcik (err.. uncle-uncle la. tak vouge la panggil 'pakcik'! pastikan anda tidak salah sebut - vouge = vog bukan voge. Aku sula sekor-sekor karang) tunjukkan skill masing-masing. Dan paling best dapat spend masa dengan awak. Lame dah kita tak pergi main golf sama-sama kan? *ngeeee*

0 orang telah menjerit:

 
Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Great Morning ©  Copyright by Grief . NOT . Hawa . | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks