Tuesday, October 20, 2009

Weekend Wife

One thing yang aku suka bila tinggal asing-asing lagi, sms cinta cintun tetap dapat walaupun dah kahwin.

Sms good morning misalnya. Kalau tinggal satu bumbung, takkan nak bagi sms good morning. Ucap good morning pagi-pagi? I bet my husband will do that. Haha.

Lagi yang aku suka bila tinggal asing-asing, tetap ada masa nak tengok wayang sama-sama. Tambah lagi yang lewat malam. Bila dah lewat, tak payah risau-risau nak overnight kat mana. Yelah, dah dapat lesen! ;)

Siapa kata duduk asing-asing susah dapat baby? Aku ada kawan yang adik beradiknya 8 orang walaupun ayah dia tinggal kat KL and family dia tinggal kat Teluk Intan with their mom!!

Lagi.. Lagi.. Sangat suka bila kadang-kadang balik rumah on weekdays, dinner dah siap atas meja. Yelah, kadang-kadang je balik Seremban, so that moment would be a special momentla kan. Since jarang balik masa hari bekerja (Isnin - Khamis).


Oh ya, dan semua yang di atas sekadar menyedapkan hati aku.


Tamat.



Note : Kalau husband keluar pergi kursus jauh-jauh, jangan lupa pesan dia bagi duit belanja.
Read more "Weekend Wife..."
 
Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Great Morning ©  Copyright by Grief . NOT . Hawa . | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks