Friday, October 28, 2011

blog is under construction

Harini bila buka blog, lain macam je tengok. Design semua lari dan background picture dah hilang.
Inilah kelemahan bila pakai design orang. Kadang-kadang free design tu expired sekali dengan gambar-gambar semua hilang.

Jadi tadi webwalking untuk cari design-design menarik dan sesuai dengan tema blog ni - sukaatiakunaktulisapa.


Berminat dengan satu design ni. Jadi cuba apply di blog. Edit punya edit CSS habis semua lari dan baru perasan habis semua link ke blog yang best-best.



Sebenarnya link tu sangat penting sebab walaupun tak update blog, tapi saya tetap blogwalking di blog-blog lain. Tu sebab ada ruang kosong di sebelah kanan ni. Untuk letak kembali link link yang telah hilang.

Uhu. jadi terpaksa revamp semua. Rasa nak delete je blog ni. Adoi adoi. Read more "blog is under construction..."

Thursday, October 27, 2011

Find x

Read more "Find x..."

Monday, October 24, 2011

It is not just a normal network - It's brotherhood.

Program Hartawan Hartanah kini kembali dengan “Langkah Pertama”.

Sesuai bagi mereka yang ingin membuat pelaburan hartanah, mereka yang ingin membeli rumah pertama, mereka yang ingin menggunakan EPF untuk beli rumah!

Setiap sesi mempunyai tempat yang terhad. Dewan Mini tidak mampu menampung orang yang ramai! Terhad!

Anda perlu mengorak langkah pertama dengan segera.



1. Langkah Pertama – Seminar Hartanah (Hartawan Hartanah)

Penerangan bagaimana :

- untuk bersara dengan matlamat

- untuk bebas hutang dalam masa yang ditetapkan

- untuk belajar asas pelaburan hartanah (rumah lelong/sekunder/baru)

- untuk mengerti erti gaji pasif

- untuk menjadi “Hartawan Hartanah” (lelong atau sekunder atau baru)

2. Kos : Harga Cadangan : RM55 (untuk pembaca blog Tuanbri.com, KAMI bagi diskaun sebanyak – RM30) Cuma Bayar RM25 sahaja!

3. Lokasi Seminar : Bandar Sri Permasuri, Cheras. (pejabat Satu Solution)

Antara yang pernah menjadi Speaker Jemputan untuk Seminar Hartanah ini ialah :

saudara Ho Chin Soon (http://www.hochinsoon.com/)
saudara Zaidi Ismail (http://www.urusinsan.net/)
saudara Ali Jutawan Muda
saudara Meor Abangensem (http://abangensem.com/)
saudara Pakdi (http://www.pakdi.net/)

Berminat? Mulakan langkah anda dengan mengisi borang INI :


Hadirkan Diri Anda ! Read more "It is not just a normal network - It's brotherhood...."

Thursday, October 06, 2011

Generasiku.. bersinar bagai mentari. ooo ooo ooo,.,.,.


Somehow its true...



















*I am Y Generation!*

Read more "Generasiku.. bersinar bagai mentari. ooo ooo ooo,.,.,...."
 
Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Great Morning ©  Copyright by Grief . NOT . Hawa . | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks