Friday, October 28, 2011

blog is under construction

Harini bila buka blog, lain macam je tengok. Design semua lari dan background picture dah hilang.
Inilah kelemahan bila pakai design orang. Kadang-kadang free design tu expired sekali dengan gambar-gambar semua hilang.

Jadi tadi webwalking untuk cari design-design menarik dan sesuai dengan tema blog ni - sukaatiakunaktulisapa.


Berminat dengan satu design ni. Jadi cuba apply di blog. Edit punya edit CSS habis semua lari dan baru perasan habis semua link ke blog yang best-best.



Sebenarnya link tu sangat penting sebab walaupun tak update blog, tapi saya tetap blogwalking di blog-blog lain. Tu sebab ada ruang kosong di sebelah kanan ni. Untuk letak kembali link link yang telah hilang.

Uhu. jadi terpaksa revamp semua. Rasa nak delete je blog ni. Adoi adoi.

0 orang telah menjerit:

 
Web Pages referring to this page
Link to this page and get a link back!

Great Morning ©  Copyright by Grief . NOT . Hawa . | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks